logo Negen Levens
       


    

Nieuwsberichten
Nieuwigheden
Dit moet weg
Nieuwe strips
 

Door naar de kassa
 
50 Artikels Aan Mooie prijsjes
999 Games
Circus JoJo
Cobble Hill Puzzels
Dam
Djeco
Galt
Haba
HABA SELECTION ARTIKELS
Kapla
Kinetic-Zand
Lilliputiens
Living Puppets
Manchild
Muziekdozen
Pintoy
Poppenkastpoppen
Schleich
Sigg
SIGIKID
Skip-Hop
Smart Games
Think Fun
Vilac

Over ons /Info Geboortelijst

Nu 2 ingangen:
Molenborre 40 en Bergensesteenweg 11, 1500 Halle

Openingsuren:
dinsdag 10-18 uur
woensdag 10-18 uur
donderdag 10-18 uur
vrijdag 10-18 uur
zaterdag 10-17.30 uur
van februari tot eind augustus gesloten op donderdag.
open zondag 18 december van 13 tot 17.30 uur
in december ook maandag van 14 tot 18.00 uur

Tel 02/356.15.89
Fax 02/356.93.06
www.negenlevens.be
info@negenlevens.be

BE0573.927.521

Gegroeid uit een stripspeciaalzaak, DE STRIPOMAAN, is NEGENLEVENS, in Halle, nu uitgegroeid tot een winkel waar we je ook een ruime keuze kunnen aanbieden aan verantwoord en duurzaam (misschien wel voor 9 levens) speelgoed.
Spellen, speelgoed, geschenkjes en decoratie uitgekozen naar fantasie en behoefte van kinderen, zorgvuldig ontworpen met gecontroleerde materialen.

In onze nieuwe winkel is er een grote striphoek ingericht. Hier vind je alle nieuwe strips terug. Uiteraard kunnen albums ook besteld worden, met een korte levertijd.

Via de rubriek nieuwsberichten proberen we jullie regelmatig verschillende acties aan te bieden, dus ga daar zeker af en toe eens kijken of schijf je in op de nieuwsbrief!

In ons assortiment is er voor iedereen wel wat te vinden, voor jong en oud, blijven spelen is de boodschap. Neem de tijd om eens rustig te komen rondsnuffelen, wij helpen je graag verder.

Ook geboortelijsten kan je bij ons neerleggen aan aantrekkelijke voorwaarden. Na afsluiten van de lijst krijgt u een waardebon die overeen komt met 12% van het afgehaalde bedrag, deze bon kan u vrij spenderen in onze winkel. U kan zelfs uw geboortelijst online laten zetten, uw lijst is dan voor uw familie en vrienden te bezichtigen in de cataloog onder 'Geboortelijsten'.
Bestellen uit de betreffende geboortelijsten kan via mail of telefoon met vermelding van je naam en artikelnummer. Betalingen kunnen gebeuren op het rekeningnr. vermeld in rubriek 'Verzending en levering'. Wij zetten dan het gekozen geschenk voor het kindje opzij met een mooi naamkaartje erbij.
Uiteraard kan u ook in de winkel de geschenken komen bekijken, laten opzij zetten en/of afhalen. Onverkochte artikels uit de lijst gaan gewoon weer naar onze winkel, tenzij het om speciaal voor jullie bestelde artikels gaat, deze hebben we dan graag dat ze door jullie aangekocht worden.

 

Copyright © 9LEVENS. All rights reserved.