logo Negen Levens
       


    

Nieuwsberichten
Nieuwigheden
Dit moet weg
Naar stripspeciaalzaak.be
 

Door naar de kassa
 
!!!! UITVERKOOP SPEELGOED ALLES - 25%
!!!NIEUWE LP's
!!!NIEUWE STRIPS
Haba
Living Puppets

VERZENDEN EN LEVERINGEN

Wegens het uitgebreid assortiment zijn niet alle producten op deze website te zien. Alle prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen of fouten.

Bestellen (ZOWEL SPEELGOED ALS STRIPS) kan via mail info@negenlevens.be. Vermeld bij bestelling steeds het Artikelnr a.u.b. Wij laten je zo snel mogelijk weten of en wanneer de artikels kunnen afgehaald worden.

De bestelling kan je ook toegestuurd worden,vanaf een bestelling voor meer dan 75euro is deze verzending gratis naar Belgie en Nederland. Onder dit bedrag komt er voor de verzending in Belgie 7euro bij en voor verzending naar Nederland 9.5euro bij per verzending. Voor andere landen zijn de verzendkosten afhankelijk van grootte en gewicht van het pakket. Wij bevestigen per mail of de artikels beschikbaar zijn en wat de prijs is verzendkosten inbegrepen. Na ontvangst van onze mail kan je betalen op rekening nr.751-2012301-76 (IBAN BE91751201230176 BIC AXABBE22) op naam van'9 Levens '.
Artikels worden pas verzonden na ontvangst van betaling.

NIET TEVREDEN MET JE AANKOOP ?

Als het aangekochte niet aan je verwachtingen voldoet kan je het binnen 14 werkdagen na levering terug sturen. Je moet ons hiervan wel op de hoogte brengen (tel02/3561589). Retourzendingen worden enkel aanvaard indien de verpakking van het artikel onbeschadigd en ongeopend is. als de betaling reeds ontvangen is door ons, wordt uiterlijk 8 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetaald met aftrek van de eerder aangerekende zendkosten. De klant betaald zelf de kosten voor de retourzending. Wij hebben steeds het recht teruggezonden artikels te weigeren als het artikel beschadigd of gebruikt is of als de verpakking beschadigd is.

9Levens
Molenborre 40,
1500 Halle

BE0573.927.521

 

Copyright © 9LEVENS. All rights reserved.